ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ

Ενημερωτικό δελτίο: ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ: ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΩΤΕΙΝΟ, ΛΕΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ;

αποκτήστε πιο λευκά δόντια, αντιμετώπιση κιτρινίσματος των δοντιών

Τα δόντια σας έχουν χάσει τη λάμψη τους και δεν τολμάτε πια να χαμογελάσετε; Ησυχάστε. Όταν οι λεκέδες στο σμάλτο είναι επιφανειακοί, η χρώση των δοντιών είναι αναστρέψιμη. Μπορείτε να βελτιώσετε το χρώμα τους στο σπίτι με «θεραπείες για το σπίτι».

ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ

Το σμάλτο των δοντιών είναι σαν καθρέφτης. Αντανακλά το φως. Με την πάροδο του χρόνου, η ανακλαστική του ικανότητα μειώνεται. Η λευκαντική οδοντόκρεμα λειτουργεί με το φως, κάνοντας την επιφάνεια των δοντιών πιο λεία και, κατ’ επέκταση, πιο φωτεινή. Επομένως, οι λευκαντικές οδοντόκρεμες δεν αλλάζουν το χρώμα των δοντιών. Γυαλίζουν σταδιακά την επιφάνειά τους, κάνοντάς τα να λάμπουν.

→ Πρακτικές συμβουλές

Οι λευκαντικές οδοντόκρεμες μπορεί να έχουν διαβρωτική δράση. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το στοματικό διάλυμα LISTERINE® STAY WHITE μετά το βούρτσισμα με την οδοντόκρεμα που χρησιμοποιείτε συνήθως. Αυτό το στοματικό διάλυμα, που περιέχει χλωριούχο ψευδάργυρο, καταπολεμά τους λεκέδες μειώνοντας τη συσσώρευση πέτρας.

ΚΙΤ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Τα κιτ λεύκανσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν αν το χρώμα των δοντιών οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες (τροφές, τσιγάρο κ.λπ.). Περιέχουν προϊόντα που εφαρμόζονται απευθείας στα δόντια μετά το βούρτσισμα. Τα προϊόντα αυτά έχουν ως βάση ουσίες που περιέχουν ή απελευθερώνουν υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυγονωμένο νερό). Οι συγκεντρώσεις τους είναι χαμηλότερες από αυτές των προϊόντων που χρησιμοποιούνται στις επεμβάσεις των οδοντιάτρων. Ωστόσο, ανάλογα με τη συγκέντρωση, τον χρόνο κατά τον οποίο το προϊόν αφήνεται να δράσει και τη συχνότητα χρήσης, η δράση αυτών των προϊόντων είναι περισσότερο ή λιγότερο γρήγορη, περισσότερο ή λιγότερο έντονη και μπορεί να προκαλέσει υπερευαισθησία στα δόντια, μεταβολές στο σμάλτο και ερεθισμό.

Προσοχή:

  • Συνιστάται εξέταση από οδοντίατρο πριν από οποιαδήποτε θεραπεία λεύκανσης των δοντιών.
  • Χρησιμοποιείτε τα κιτ σε υγιή δόντια.
  • Περιορίστε τη διάρκεια και τη συχνότητα της θεραπείας για να αποφύγετε τυχόν αλλοίωση του σμάλτου.
  • Να διαβάζετε πάντοτε προσεκτικά τις οδηγίες.

→ Πρακτικές συμβουλές

Προειδοποίηση! Η χρήση καθαρού διττανθρακικού νατρίου σε σκόνη πρέπει να αποφεύγεται, γιατί έχει διαβρωτική δράση. Μπορεί να φθείρει πολύ γρήγορα το σμάλτο των δοντιών σας, κάτι που θα είχε μη αναστρέψιμες συνέπειες! Παρομοίως, ο χυμός λεμονιού μπορεί να έχει αρνητικές επιδράσεις. Δρα κατά της πέτρας και της πλάκας, αλλά το πολύ υψηλό επίπεδο οξύτητάς του τελικά οδηγεί στην απομεταλλοποίηση του σμάλτου.

Κατάλογος υποσημειώσεων: