Τρόπος χρήσης στοματικού διαλύματος

Τρόπος χρήσης στοματικού διαλύματος

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τη σημασία της χρήσης στοματικού διαλύματος. Μάθετε πώς μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά ολόκληροτο στόμα, με ένα καθημερινό πρόγραμμα βουρτσίσματος των δοντιών, χρήσης οδοντικού νήματος και πλύσεων με στοματικό διάλυμα. Παρόλο που ακούγεται απλό, η τήρηση ενός καθημερινού προγράμματος στοματικής φροντίδας δεν είναι εύκολη υπόθεση, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής. Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει προσαρμοσμένα προγράμματα στοματικής φροντίδας, που μπορείτε να τηρείτε καθημερινά.

Το βούρτσισμα καθαρίζει μόνο το 25% του στόματος. Για τον σωστό καθαρισμό ολόκληρου του στόματος, φροντίστε να χρησιμοποιείτε στοματικό διάλυμα LISTERINE® δύο φορές την ημέρα, ακολουθώντας τις απλές συμβουλές και τα βήματα που ακολουθούν.

Απλό πρόγραμμα

ΒΗΜΑ 1: Αδειάστε 20 ml (4 κουταλιές του γλυκού) στοματικού διαλύματος LISTERINE® σε ένα ποτήρι.

ΒΗΜΑ 2: Αδειάστε το περιεχόμενο του ποτηριού στο στόμα σας. Μην αραιώνετε το διάλυμα με νερό.

ΒΗΜΑ 3: Κάντε στοματοπλύσεις για 30 δευτερόλεπτα (προσπαθήστε να μετρήσετε τα δευτερόλεπτα ή χρησιμοποιήστε ένα χρονόμετρο). Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να φτάσετε στα 30 δευτερόλεπτα την πρώτη φορά. Γίνεται πιο εύκολο μετά τις πρώτες χρήσεις.

ΒΗΜΑ 4: Ξεπλύνετε καλά όλα τα σημεία του στόματος.

ΒΗΜΑ 5: Φτύστε το διάλυμα στο νιπτήρα.

*Advanced White Mild και Advanced Defence Sensitive αδειάστε 10ml και κάντε στοματοπλύσεις για 60 δευτερόλεπτα. 6+ για τα στοματικά διαλύματα χωρίς αλκοόλ, εκτός από το Advanced Defence Sensitive (+18) και 12+ για τα στοματικά διαλύματα με αλκοόλ.

Τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο

Ακόμα κι αν είστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση της στοματικής υγείας σας, είναι σημαντικό να επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας τουλάχιστον κάθε 6 μήνες. Αν η οδοντική πλάκα δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα, μπορεί να εξελιχθεί σε πέτρα, η οποία αφαιρείται μόνο από τον οδοντίατρο στη διάρκεια του καθαρισμού των δοντιών και με τα κατάλληλα εργαλεία.

Πώς να διατηρείτε τη στοματική υγεία σας

Υιοθετήστε μια προσέγγιση τριών βημάτων

  1. Βούρτσισμα
  2. Οδοντικό νήμα
  3. Στοματικό διάλυμα

Επιλέξτε τα σωστά εργαλεία

  • Μαλακές ή ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες
  • Οδοντόκρεμες με φθόριο
  • Στοματικό διάλυμα LISTERINE®, που εξουδετερώνει τα βακτήρια τα οποία προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή, οδοντική πλάκα και ασθένεια των ούλων