Απαλή Λεύκανση

Η τέλεια στοματική υγεία είναι ένας στόχος που μοιράζονται πολλοί άνθρωποι και τα λευκά δόντια αποτελούν συχνά μέρος αυτού του στόχου. Με το LISTERINE®, θα ανακαλύψετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη λεύκανση των δοντιών, τα λεκιασμένα δόντια ή τις συνήθειες που πρέπει να ακολουθείτε για να έχετε ένα τέλειο χαμόγελο.

ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ

Δεν είναι όλα τα προϊόντα λεύκανσης το ίδιο αποτελεσματικά ούτε ενδείκνυνται για όλους. Αν η αιτία εμφάνισης των λεκέδων στα δόντια σας είναι η ελλιπής φροντίδα του στόματος και των δοντιών σας, οι θεραπείες λεύκανσης δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Διαβάστε παρακάτω μερικές καθημερινές συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τον σχηματισμό σκουρόχρωμων λεκέδων στα δόντια σας εξαιτίας της ακατάλληλης στοματικής υγιεινής. Αν δεν βουρτσίζετε τακτικά τα δόντια σας και δεν χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα και στοματικό διάλυμα για να περιορίσετε τα βακτήρια, τα σωματίδια και τα υπολείμματα των τροφών από το στόμα σας, σχηματίζονται ουσίες που δημιουργούν λεκέδες και σκουραίνουν το χρώμα των δοντιών. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα σωστής καθημερινής φροντίδας για να αποτρέψετε τη δημιουργία λεκέδων στα δόντια σας.

  • ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ: Βουρτσίζετε τα δόντια σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, με μια οδοντόκρεμα που περιέχει φθόριο.
  • ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ:Χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, για να καθαρίζετε τα δυσπρόσιτα σημεία ανάμεσα στα δόντια.
  • ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ: Χρησιμοποιήστε ένα λευκαντικό πόσιμο διάλυμα, όπως το LISTERINE® Advance White Mild και κάντε στοματοπλύσεις για 60 δευτερόλεπτα, δύο φορές την ημέρα.

Αν ακολουθείτε πιστά αυτό το καθημερινό πρόγραμμα στοματικής υγιεινής, θα αποφύγετε τη δημιουργία σκουρόχρωμων λεκέδων, τη συσσώρευση πλάκας και την ανάπτυξη τερηδόνας.

Στοματικό Διάλυμα LISTERINE® Advanced White Ήπια Γεύση

Γιατί εμφανίζονται λεκέδες στα δόντια