4 συνήθειες που μπορούν να βλάψουν το στόμα σας

Σας αρέσει το (λευκό) κρασί

Το κόκκινο κρασί αφήνει λεκέδες στα δόντια, αλλά γνωρίζετε ότι το λευκό μπορεί να βλάψει τα ούλα σας λόγω της υψηλής οξύτητάς του; Μια εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιείτε στοματικό διάλυμα δύο φορές την ημέρα.

Τρώτε τα νύχια σας

Πολλοί άνθρωποι έχουν ορισμένες χαρακτηριστικές συνήθειες για την καταπολέμηση του άγχους. Αν η δική σας είναι να τρώτε τα νύχια σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε φορά που φέρνετε το χέρι σας στο στόμα και ξεκινάτε να μασάτε, μεταφέρετε στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητες χιλιάδες διαφορετικά βακτήρια και ακαθαρσίες που βρίσκονται κάτω από τα νύχια.

Δεν έχετε αρκετό χρόνο

Μην παραλείπετε τις καθημερινές συνήθειες στοματικής φροντίδας, ακόμα και αν είστε υπερβολικά κουρασμένοι ή απασχολημένοι. Μπορεί όλοι να αμελήσουμε κάποιες φορές τα δόντια μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν το καθημερινό σας πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει βούρτσισμα, οδοντικό νήμα και στοματικό διάλυμα, η πέτρα αρχίζει να συσσωρεύεται, ευνοώντας την εμφάνιση της τερηδόνας.

Χρησιμοποιείτε συχνά οδοντογλυφίδες

Όταν χρησιμοποιούνται σωστά, οι οδοντογλυφίδες μπορούν να καθαρίσουν τα σημεία ανάμεσα στα δόντια. Ωστόσο συχνά χρησιμοποιούνται με τρόπο που προκαλεί βλάβες στον ιστό των ούλων. Η πιο ασφαλής επιλογή για να διατηρείτε την υγεία των ούλων είναι το βούρτσισμα, η χρήση οδοντικού νήματος και οι πλύσεις με στοματικό διάλυμα.

Τι είναι η ουλίτιδα;

Στοματικό Διάλυμα LISTERINE® Teeth & Gum Defence

Στοματικό Διάλυμα LISTERINE® Teeth & Gum Defence Ήπια Γεύση

Στοματικό Διάλυμα LISTERINE® Total Care

Η πιο κοινή αιτία της ασθένειας των ούλων

5 τρόφιμα που μπορούν να βλάψουν το στόμα σας