Συνήθεια Χρήσης Στοματικού Διαλύματος

Το σκεπτικό ότι μπορείτε να διατηρήσετε μια καλή στοματική υγιεινή μόνο με το βούρτσισμα, είναι ένα πολύ συνηθισμένο λάθος. Χρησιμοποιώντας οδοντόβουρτσα, καθαρίζετε μόνο το 25% του στόματός σας (τα δόντια). Το υπόλοιπο 75% του στόματος, το οποίο χρίζει επίσης καθαριότητας και φροντίδας, παραμελείται σε καθημερινή βάση, καθώς τα επιβλαβή βακτήρια μπορούν να συσσωρευτούν σε άλλα σημεία όπως η γλώσσα.

Με ένα στοματικό διάλυμα, μπορείτε να φτάσετε ουσιαστικά στο 100% του στόματός σας, ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές!

Με το LISTERINE®, μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το στοματικό διάλυμα, τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη του.

Γιατί είναι σημαντική η χρήση του στοματικού διαλύματος;

Το καθημερινό βούρτσισμα είναι απαραίτητο για να διατηρείτε το στόμα σας υγιές, αλλά δεν είναι αρκετό. Για να συμπληρώσετε τη δράση του βουρτσίσματος είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε καθημερινά ένα στοματικό διάλυμα και να υιοθετήσετε αυτήν την καθημερινή συνήθεια, που συμβάλλει στην εξουδετέρωση των βλαβερών βακτηρίων του στόματος.

Η γλώσσα, τα τοιχώματα του στόματος, η γραμμή των ούλων και τα σημεία ανάμεσα στα δόντια: καμία οδοντόβουρτσα δεν μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά αυτές τις περιοχές, ανεξάρτητα από το σχήμα της. Το στοματικό διάλυμα LISTERINE® καταπολεμά έως και το 99% των βακτηρίων που παραμένουν μετά το βούρτσισμα.

Η χρήση ενός στοματικού διαλύματος δύο φορές την ημέρα διατηρεί τα δόντια και τα ούλα υγιή, καθώς δρα ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματος. Ταυτόχρονα, προλαμβάνει και μειώνει την οδοντική πλάκα, μια από της κύριες αιτίες πρόκλησης προβλημάτων στα ούλα, και ενδυναμώνει το σμάλτο των δοντιών.

*Pan et al. Journal of Dentistry 38, S1 (2010) S16-S20

Τρόπος χρήσης στοματικού διαλύματος