ΣΤΟΜΑΤΙΚA ΔΙΑΛYΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝHΣ ΧΡHΣΗΣ LISTERINE®: ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ενημερωτικό δελτίο: ΚΑΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Πώς χρησιμοποιείται το στοματικό διάλυμα

Όταν χρησιμοποιούνται κάθε μέρα σε συνδυασμό με το βούρτσισμα, τα στοματικά διαλύματα καθημερινής χρήσης LISTERINE® σας βοηθούν να φροντίσετε την υγιεινή του στόματός σας. Μειώνουν την οδοντική πλάκα ενισχύοντας την καταπολέμηση των βλαβερών βακτηρίων, ακόμη και στα δυσπρόσιτα σημεία! Για να αξιοποιήσετε πλήρως τα οφέλη τους, φροντίστε να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ LISTERINE®;

→ Χρησιμοποιήστε ένα στοματικό διάλυμα καθημερινής χρήσης LISTERINE® δύο φορές την ημέρα, μετά το βούρτσισμα των δοντιών, για ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή.

→ 20 ml διαλύματος είναι αρκετά. Η ποσότητα αυτή ισοδυναμεί με 4 κουταλάκια του γλυκού.

→ Μην διαλύετε το προϊόν σε νερό. Είναι έτοιμο προς χρήση. Ξεπλύνετε το στόμα σας για 30 δευτερόλεπτα και μετά φτύστε.

Αν η γεύση του προϊόντος σας φανεί πολύ έντονη, ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε σταδιακά. Για παράδειγμα, ξεκινήστε κάνοντας στοματόπλυση για 10 δευτερόλεπτα τις πρώτες ημέρες και στη συνέχεια αυξήστε τον χρόνο σε 20 δευτερόλεπτα όταν αρχίσετε να συνηθίζετε το προϊόν, ώσπου να φτάσετε τελικά στα 30 δευτερόλεπτα.

 
ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ LISTERINE®: ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
 

Χάρη στον μοναδικό συνδυασμό εκχυλισμάτων αιθέριων ελαίων (Θυμόλη, Ευκαλυπτόλη, Μενθόλη, Σαλικυλικό μεθύλιο), το LISTERINE®  αποδεδειγμένα καταπολεμά τα βακτήρια και χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας. Είναι η δύναμη πίσω από ένα υγιές στόμα!

 

Κατάλογος υποσημειώσεων: