Γιατί είναι σημαντικός ο καθαρισμός στα σημεία όπου δεν φτάνει το βούρτσισμα;

Το βούρτσισμα, το οδοντικό νήμα και το στοματικό διάλυμα είναι απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή.

Το βούρτσισμα των δοντιών δύο φορές την ημέρα δεν απομακρύνει εντελώς την πλάκα από το πίσω μέρος του στόματος.

Το στοματικό διάλυμα LISTERINE® ενεργεί στα σημεία του στόματος που είναι δύσκολο να φτάσει η οδοντόβουρτσα, δηλαδή ανάμεσα στα δόντια και στο κάτω μέρος της γλώσσας.

Το στοματικό διάλυμα LISTERINE® περιέχει 4 αιθέρια έλαια, ευκαλυπτόλη, μενθόλη, θυμόλη και σαλικυλικό μεθύλιο, που έχει αποδειχθεί ότι διεισδύουν αποτελεσματικά στα δόντια μετά το βούρτσισμα και μειώνουν τη βιομεμβράνη που εξελίσσεται σε οδοντική πλάκα.

Το στοματικό διάλυμα LISTERINE® περιορίζει την ανάπτυξη της βιομεμβράνης (δηλαδή της οδοντικής πλάκας) όχι μόνο στα δόντια, αλλά και στα ούλα, τη γλώσσα και τις υπόλοιπες επιφάνειες του στόματος (στοματική βιομεμβράνη).

Δρώντας αποτελεσματικά σε ολόκληρο το στόμα, το στοματικό διάλυμα LISTERINE® μειώνει την ανάπτυξη οδοντικής πλάκας και με αυτόν τον τρόπο περιορίζει τον κίνδυνο της εμφάνισης τερηδόνας.

Για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στοματικής υγιεινής, χρησιμοποιείτε το στοματικό διάλυμα LISTERINE® δύο φορές την ημέρα, μετά το βούρτσισμα των δοντιών και τη χρήση οδοντικού νήματος.

LISTERINE® Nightly Reset