ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ

Η στοματική υγιεινή δεν αποτελεί απλά μια πρωινή συνήθεια. Είναι πολύ σημαντικό η στοματική υγιεινή να πραγματοποιείται και το βράδυ, δεδομένου ότι η πλάκα τείνει να συσσωρεύεται μεταξύ των δοντιών κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ανακαλύψτε τι συμβαίνει στο στόμα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, τη σημασία της χρήσης φθορίου και γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα καλό στοματικό διάλυμα το βράδυ. Η στοματική σας υγεία θα σας ευχαριστεί!

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ;

Στη διάρκεια της ημέρας, λόγω της έκθεσης σε όξινες τροφές και ροφήματα, τα βακτήρια συσσωρεύονται στο στόμα σας προκαλώντας απομετάλλωση του σμάλτου (δηλαδή χάνει τα μεταλλικά στοιχεία του που διατηρούν τα δόντια γερά).

Στη διάρκεια της νύχτας, συσσωρεύεται πλάκα στα δόντια, στο κάτω μέρος της γλώσσας και στη γραμμή των ούλων.

Επίσης, η ροή του σάλιου είναι εξαιρετικά χαμηλή κατά τις βραδινές ώρες, που σημαίνει ότι η στοματική κοιλότητα και τα δόντια είναι πιο ευάλωτα στη βλαβερή δράση των βακτηρίων.

Κατά την διάσπαση των θρεπτικών συστατικών των τροφών, τα βακτήρια της πλάκας παράγουν οξέα, που απομεταλλώνουν περαιτέρω το σμάλτο, και προκαλούν αέρια. Η συσσώρευση πλάκας σε συνδυασμό με το χαμηλό ρυθμό ροής του σάλιου μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστη αναπνοή το πρωί.

Οφέλη προϊόντων (επιλέξτε ένα από τα παρακάτω)

Το LISTERINE® Nightly Reset καταπολεμά αυτές τις επιδράσεις της ημέρας με δύο τρόπους:

  • το φθόριο επαναμεταλλώνει το σμάλτο των δοντιών
  • τα αιθέρια έλαια εξουδετερώνουν το μείωση των βακτηρίων του στόματος για έως και 12 ώρες μετά τη χρήση

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ;

Το βούρτσισμα, το οδοντικό νήμα και το στοματικό διάλυμα είναι απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή.

Το βούρτσισμα των δοντιών δύο φορές την ημέρα δεν απομακρύνει εντελώς την πλάκα από το πίσω μέρος του στόματος.

Το στοματικό διάλυμα LISTERINE® ενεργεί στα σημεία του στόματος που είναι δύσκολο να φτάσει η οδοντόβουρτσα, δηλαδή ανάμεσα στα δόντια και στο κάτω μέρος της γλώσσας.

Το στοματικό διάλυμα LISTERINE® περιέχει 4 αιθέρια έλαια, ευκαλυπτόλη, μενθόλη, θυμόλη και σαλικυλικό μεθύλιο, που έχει αποδειχθεί ότι διεισδύουν αποτελεσματικά στα δόντια μετά το βούρτσισμα και μειώνουν τη βιομεμβράνη που εξελίσσεται σε οδοντική πλάκα.

Το στοματικό διάλυμα LISTERINE® περιορίζει την ανάπτυξη της βιομεμβράνης (δηλαδή της οδοντικής πλάκας) όχι μόνο στα δόντια, αλλά και στα ούλα, τη γλώσσα και τις υπόλοιπες επιφάνειες του στόματος (στοματική βιομεμβράνη).

Δρώντας αποτελεσματικά σε ολόκληρο το στόμα, το στοματικό διάλυμα LISTERINE® μειώνει την ανάπτυξη οδοντικής πλάκας και με αυτόν τον τρόπο περιορίζει τον κίνδυνο της εμφάνισης τερηδόνας.

Για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στοματικής υγιεινής, χρησιμοποιείτε το στοματικό διάλυμα LISTERINE® δύο φορές την ημέρα, μετά το βούρτσισμα των δοντιών και τη χρήση οδοντικού νήματος.

Στοματικό Διάλυμα LISTERINE® Nightly Reset Ήπια Γεύση