ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ

Στοματική υγιεινή, υγιές στόμα

Το αποτελεσματικό και τακτικό βούρτσισμα είναι απαραίτητο για να διατηρείτε το στόμα σας υγιές, αλλά δεν είναι αρκετό. Στην πραγματικότητα, δεν είναι δυνατόν να αφαιρέσετε αποτελεσματικά όλα τα υπολείμματα τροφών και την οδοντική πλάκα με την οδοντόβουρτσα. Μπορούν να παραμείνουν σε δυσπρόσιτα σημεία. Επομένως, για καλύτερη στοματική υγιεινή, συνιστάται να προσθέσετε επίσης στις καθημερινές σας συνήθειες τη χρήση οδοντικού νήματος και στοματικού διαλύματος.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ

Με καθημερινή χρήση, σε συνδυασμό με το βούρτσισμα, το οδοντικό νήμα αφαιρεί την πλάκα που υπάρχει ανάμεσα στα δόντια, καθαρίζοντας τα σημεία στα οποία δεν μπορεί να φτάσει η οδοντόβουρτσα. Επιπλέον, η χρήση στοματικού διαλύματος σε καθημερινή βάση καθαρίζει τα σημεία στα οποία δεν μπορεί να φτάσει ούτε το οδοντικό νήμα:

  • Μέρη της γραμμής των ούλων.
  • Ανάμεσα σε δόντια που, για παράδειγμα, πιέζουν το ένα το άλλο ή βρίσκονται υπερβολικά κοντά.
  • Το κάτω μέρος του στόματος, γύρω από τους τραπεζίτες.

ΣΤΟΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ: ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ

Τα συστατικά των στοματικών διαλυμάτων καθημερινής χρήσης συμβάλλουν στη βελτίωση της στοματικής υγιεινής, καταπολεμώντας τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων. Τα στοματικά διαλύματα καθημερινής χρήσης συμπληρώνουν επίσης τη δράση του βουρτσίσματος, καθαρίζοντας τα σημεία στα οποία δεν μπορεί να φτάσει η οδοντόβουρτσα.

Τα στοματικά διαλύματα καθημερινής χρήσης LISTERINE® περιέχουν συστατικά τα οποία: 

  • Προλαμβάνουν και μειώνουν την οδοντική πλάκα, την κύρια αιτία της ουλίτιδας
  • Καταπολεμούν τα μικρόβια ανάμεσα στα δόντια
  • Προσφέρουν δροσερή αναπνοή

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;

Υπάρχουν στοματικά διαλύματα για καθημερινή χρήση και στοματικά διαλύματα που χρησιμοποιούνται ως θεραπευτική αγωγή για συγκεκριμένες παθήσεις.

Η χρήση θεραπευτικών στοματικών διαλυμάτων συνιστάται γενικά για συντομότερο χρονικό διάστημα, π.χ. για περίπου έναν μήνα.

Αντίθετα, τα στοματικά διαλύματα καθημερινής χρήσης είναι σχεδιασμένα ώστε να χρησιμοποιούνται κάθε μέρα σε συνδυασμό με το βούρτσισμα των δοντιών. Το LISTERINE® αποδεδειγμένα δεν αλλοιώνει την ισορροπία της χλωρίδας της στοματικής κοιλότητας.

Κατάλογος υποσημειώσεων: