ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ

σκοτωνει τα μικροβια που μενουν πισω μετα το βουρτσισμα

LISTERINE® – καταπολεμά τα μικρόβια που παραμένουν μετά το βούρτσισμα

Τα μικρόβια μπορούν να γίνουν ύπουλα. Είναι παντού: στη γλώσσα σας, στα ούλα σας, ακόμη και στον ουρανίσκο σας. Αν αφεθούν ανεξέλεγκτα, μπορούν να εξελιχθούν σε πλάκα. Τα δόντια σας αποτελούν μόνο το 25% του στόματός σας, επομένως όσο καλά και αν τα βουρτσίζετε, είναι απλώς αδύνατον να απαλλαγείτε από όλα τα μικρόβια που υπάρχουν στο στόμα σας.

Εδώ είναι που έρχεται να βοηθήσει το LISTERINE®. Το LISTERINE® έχει τη δύναμη να φτάνει σε όλα τα σημεία του στόματος και καθαρίζει πιο αποτελεσματικά τις δυσπρόσιτες περιοχές σε σχέση με το απλό βούρτσισμα.

Το LISTERINE® έχει μοναδική σύνθεση με αιθέρια έλαια που:

    * Προλαμβάνει και μειώνει την οδοντική πλάκα, την κύρια αιτία της ουλίτιδας

    * Καταπολεμά τα μικρόβια ανάμεσα στα δόντια

    * Προσφέρει δροσερή αναπνοή διαρκεί.

Ένα βήμα πιο πέρα από το βούρτσισμα

Μια μελέτη που εξέτασε τη μείωση της πλάκας σε διάστημα έξι μηνών, έδειξε ότι η προσθήκη της χρήσης οδοντικού νήματος στο καθημερινό βούρτσισμα περιόρισε τον σχηματισμό πλάκας στο στόμα μόλις κατά 9% επιπλέον. Ο συνδυασμός βουρτσίσματος, οδοντικού νήματος και χρήσης LISTERINE® δύο φορές την ημέρα περιόρισε την πλάκα κατά ένα εντυπωσιακό 52% περισσότερο από ό,τι το βούρτσισμα και το οδοντικό νήμα.

Έχει επίσης αποδειχτεί ότι το LISTERINE® καταπολεμά περισσότερα βακτήρια της οδοντικής πλάκας σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο στοματικό διάλυμα καθημερινής χρήσης.

Το επιστημονικό κομμάτι

Η βιομεμβράνη της πλάκας (η οδοντική πλάκα) είναι η κύρια αιτία εμφάνισης της ουλίτιδας. Ο σχηματισμός της πλάκας ξεκινά αμέσως μετά το βούρτσισμα. Το LISTERINE® καταπολεμά πολλά διαφορετικά είδη μικροβίων, διασπώντας τα κυτταρικά τους τοιχώματα και αναστέλλοντας την ικανότητα πολλαπλασιασμού τους.

Κατάλογος υποσημειώσεων: